2015
04.11

Co vám neřekli o iphone6

Když vypukla mánie ohledně nový verze iphonu, byl jsem studenně kamenně rozhodnutý, že tohle kolo vynechám. Se svojí 4kou jsem byl v zásadě spokojený a kromě zvědavosti mě nic nemotivovalo k tomu, abych utratil balík za nový telefon, který zevnitř vypadá úplně stejně. (Rozumněj stejný operační systém. Ano. Bez ohledu na rozdíl v roku pořízení tak až na pradědečky trojky, využívají stroječky stejný operační systém. Jak se později ukáže, rozdíly tam přeci jen jsou.)

Následovalo období, kdy se weby plnily senzačními zprávami o tom, jak je všechno špatně. Prohýbaní telefonu byla asi největší kauza. Následovala neuvěřitelná událost v podobě skutečnosti, že Apple musel vydat aktualizaci operačního systému kvůli chybě!! Něco, co uživatel neodpustí. Moje přesvědčení o tom, že je to ideální příležitost ušetřit bylo již téměř z oceli.

No a pak jsem šel jednou takhle v parku, bylo krásně, taková ta nálada, že život je krásnej, a telefon jsem si objednal. Bez ohledu na kritiky. Jelikož bylo zrovna vánoční období, a nebyla již moje oblíbená alternativa mojí oblíbený barvy, čekaly mě 2 týdny čekání. Nic moc. Přestalo být hezky, často jsem nebyl na procházce v parku a tak začali vzrůstat pochybnosti.

(pokračování až budu mít zase psavou náladu)

Comments are closed.

ENVATO FLASH STOCK ENVATO THEME FOREST

CBDB.cz - moje knihy